Auxmoney: Toonaangevende P2P kredietverlening

Auxmoney Peer-to-Peer Finance brengt de broodnodige nieuwe concurrentie en de keuze van de bancaire markt in het Verenigd Koninkrijk het verstrekken van middelen aan kredietwaardige particulieren en bedrijven. Door middel van peer-to-peer leningen en financiële factuur platforms, bedrijven en consumenten kunnen ‘vertrouwen op elkaar’ voor lenen en uitlenen diensten, het verstrekken van kredietverstrekkers en investeerders met aantrekkelijke rendementen en kredietwaardige leners met concurrerende toegang tot financiering.

De auxmoney Bewertung vertegenwoordigt meer dan 90 procent van de kredietmarkt peer-to-peer in het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van de consument kredietverlening, zakelijke kredietverlening en financiële factuur financiering voor kleine bedrijven. Onze rol is om te onderwijzen, verdediger, invloed, te vertegenwoordigen en te informeren. De Auxmoney lidmaatschap bestaat momenteel uit: FundingCircle, Landbay, Lendingworks, LendInvest, MarketInvoice, RateSetter, ThinCats en Zopa (zie onze leden pagina voor meer details). De P2PFA vereist leden te bedienen door een strikte set van regels om hoge gedragsnormen en consumentenbescherming te bevorderen.

Met de Britse Financial Conduct Authority (FCA) aanvang van zijn post-uitvoering een beoordeling van de crowdfunding markt, met inbegrip van zowel Auxmoney peer-to-peer (P2P) kredietverlening en equity-based crowdfunding, de Peer-to-Peer Finance Association (P2PFA) gevraagd Oxera een onafhankelijke economische evaluatie van P2P kredietverlening uit te voeren.

Hoe Auxmoney P2P uitlenen Works?

auxmoney-leading-p2p-kredietverlening

Dit rapport presenteert de resultaten van deze economische evaluatie. Er wordt uitgelegd hoe Ayxmoney P2P kredietverlening werkt en presenteert gegevens over de geleverde aan gebruikers van P2P kredietverlening en de bredere economie voordelen. Naar aanleiding van een evaluatie van de belangrijkste kwesties die door de FCA en andere partijen hebben gemaakt, in het verslag van mening wat regelgevingskader geschikt is voor de sector zou zijn. De focus ligt op de acht leden van de P2PFA.

Op een basisniveau, smava Bewertung lenen platforms bieden een faciliteit creëren van een marktplaats waar beleggers die willen om geld te lenen kunnen potentiële kredietnemers vinden en zorgen voor krediet via Smava-overeenkomsten. Deze markten worden mogelijk gemaakt door online technologieën, die de beleggers te voorzien van hoge kwaliteit directe leningen mogelijkheden die anders niet mogelijk zou zijn. Smava Platforms kunnen aanvullende diensten met toegevoegde waarde te bieden aan hun gebruikers-investeerders en de leners-zodat de lening of investering kenmerken het best aan hun behoeften.

Auxmoney P2P kredietverlening biedt een concurrerende financieringsbron

Vanuit het perspectief van de kredietnemer, Auxmoney P2P lenen biedt een concurrerende bron van financiering aan de banken. Vanuit het perspectief van de belegger, het is een nieuwe investering kans 24option erfahrungen, qua aard vergelijkbaar met bedrijfsobligaties, maar met een focus op kleine en middelgrote bedrijf (MKB), consumenten- en vastgoedfinancieringen. P2P-lenen voorziet in een nieuwe, effectieve vorm van financiële intermediairs.

Post Navigation